Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Wait !
Sunday, 12 February 2012 • 14:23 • 0 comments

LOOKING FOR THE FUTURE IN LOVE :))
 
Ada ketikanya insan yg kita sayang , membuatkan kita dalam keadaan teruji .
Ada ketikanya insan yg kita sayang , membuatkan kita terkeliru .
Ada ketikanya insan yg kita sayang , selalu membuatkan kita terluka .
Ada ketikanya insan yg kita sayang , semakin membuatkan kita terkilan .
Ada ketikanya insan yg kita sayang , membuat rasa sabar kita kian menipis .
Ada ketikanya insan yg kita sayang , mengguris hati kita hingga menitis airmata .
Namun kita ttp menyayanginya kerana dia sentiasa bertakhta di hati .

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty