Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Thursday, 9 February 2012 • 21:00 • 0 comments

Mengapa perlu terus bersedih andai kita tahu ada yang lebih MENYAYANGI?
Mengapa perlu terus bersedih andai kita tahu ada yang lebih MEMAHAMI?
Mengapa perlu terus bersedih andai kita tahu ada yang lebih MENCINTAI?
Mengapa perlu terus bersedih andai kita tahu ada yang boleh MEMBERIKAN kita segalanya..
Mengapa perlu terus bersedih andai kita tahu ada yang lebih SETIA..
Mengapa perlu bersedih andai kita tahu bahawa DIALAH segalanya buat kita..

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty