Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

BOYS ?
Monday, 30 April 2012 • 01:10 • 0 comments




Budak lelaki sekolah aku. Aku jenis tak paham aku yang diorang S****T sangat pasal perempuan nih . Lagi-II budak baru macam aku nih . Aku nak bising sikit pon dah pandang SLACK giler . Tahu laa semua orang kat situ 'BAIK' sangat tak macam aku . JAHAT! Kfine, aku mengaku aku memang jahat, jahil, bodoh , tak tahu pape. Tapi aku masuk sekolah tuh sebab nak change diri aku sendiri. Aku nak Change for the Greater Good.

Okayy , aku tahu aku kinda EMO malam-II macam nih . Eh , MALAM ? Dah pagi laaa . Aku dah malas dah nak update. Esok HK aku . So , kena tidur awal. Esok nak bangun pagi doh.

OFFLINE . . . . .

Good nite dear darling. Will miss you dear <3

                                                                xoxo : Izaty ♥

Labels: , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty