Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

End of Ramadhan
Saturday, 18 August 2012 • 07:07 • 0 comments


 Today, Ramadhan finishes. There's no more staying up late at night to perform the prayers. Impossible lah kalau ada yang nak bangun.

Sebak bila dengar lagu raya yang dah berkumandang dekat mana-mana je. Hari Raya? Dunia baru lepas sebulan kita suci dari belenggu syaitan. Adakah kita akan terus lupakan ibadat kita yang pernah kita lakukan dia bulan Ramadhan? Adakah hanya di bulan Ramadhan saja kita akan bertaubat?

Allah beri kita satu bulan penuh kemuliaan untuk kita sedar bahawa kita tak punya banyak waktu untuk bertaubat. Cahaya hidayah yang Allah beri hanya untuk kita.

Ramadhan dah berakhir.  

Syawal pula menjelma. 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.

xoxo : Izaty ♥

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty