Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Timbang Berat Blog
Friday, 14 December 2012 • 23:22 • 0 comments


Assalamualaikum.

Korang nak tahu tak berat blog korang. Kalau berat sangat, lambat nak loading. Tapi selalunya pengguna blogskin nih, blog dia ringan. Lain lah kalau dia letak widget yang memberatkan blog dia. 

Korang just click SINI. Masukkan link blog korang kat dalam kotak tuh. Nak tahu berat blog aku? Ringan kan. Haha. 


Takde lah berat mana. Weeeeeeee ~

Assalamualaikum.

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty