Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

AKU NAK NANGIS :'(
Sunday, 15 January 2012 • 21:45 • 0 comments

 
HYROUL ANUAR SAYE !
hari nih aku bangun awal dalam pukul 9 pagi . sebab semalam aku tidur tak nyenyak siap megigau lagi . haha . mak aku cakap aku sebut nama amar . menipu aje ! haha . sebenarnye aku memang takde mood nak update bende alah nih . aku penat . semalam aku balik dari penang pukul 9 , abah aku pulak marah-2 . penat sangat kodd . semalam amar call aku pukul 12 . awin marah . die cakap owg call waiting pulak . hm , takpe aar  . aku rase die tersinggung laa . awin , i'm soo sorry . aku memang tak tahu kau akan call aku . aku rase penat sangat semalam . aku tahu kau marah tapi kau say tak pe syg . sy phm . awak , saye cakap jujur ea , saye menangis semalam . saye tahu saye salah tapi sebab awak nak jage haty saye , awak say mcm tuh . maafkan saye . sehari suntuk nih kau tak nak text aku , aku tahu aku memang salah . jgn laa seksa aku mcm nih !:( tetibe kau text aku , 'kalau awak rase saye nih penting ,awak pike laa . saye sanggup break dgn awek saye just sebab nak couple dgn awak balek . awak nmpk tak ?' sorry kalau aku tak ley nak pecaye kau lagi sebab kau pernah mainkan hati aku . kau bagi aku harapan pulak tuh . kau pernah seksa aku menangis tiap-2 malam sebab kau . sekarang kau tagih kasih sayang aku balik .

sape aku pada kau awin ? sape aku ? kenapa kau kena tinggalkan aku sebelum nih ? aku tengok dari jauh kau pegang tangan die . kau jalan dengan die . kau letak tangan atas bahu die . sape aku ? aku cuma tunggul aje kan ? thanx awin coz lukekan aku . now you came back begging for my love . i love you once . sekarang pon aku still sayang aku . kau first lover aku . kau tanye aku , ape gune kalau kite teruskan kalau awak tak ley nak percaye kan saye . awak tak mtk maaf , awak tak salah . saye lepaskan awak utk bersama hyroul . saye tak ganggu awak dgn dye . be happy . saye syg awak zaty .
kalau kau sayang aku , kau tak kan lepaskan aku . AWIN ! kenapa kau tinggalkan aku untuk kesekian kali nye ? kau say kau sayang aku tapi nih yang aku dapat ? kau ckp jgn lupekan kau bile aku dah bahagia ? kau dah belajar erti setia awin ? kena ke kau tinggal kan aku lagi kali nih ?jangan laaa . aku sayang kau sangat-2 . please awin . jgn sekse aku lagi kali nih . kau ckp 'be happy syg' kau fikir aku ley happy kalau kau takde ? fikir laaa awin ! kau say kau dah buat ape yang termampu utk bahagia kan aku tapi tak ley , nape ek ? kau buat ape jer awin ? jgn tinggalkan aku kali nih . aku tak janji aku ley teruskan hidup kalau kau takde .
MY AWIN !

Sejiwa

Artist: Spring
Pada irama ku berpesan
Lagu ini ditujukan
Padanya yang Tersayang

Kasihku kau pernah dipersia
Lalu kubawa cintaku
Sebagai penawarnya
Biar lukamu masih terasa

Sesaat engkau tidak ku temu
Bulan seakan pilu
Tiada dapat beradu

Begitu jika engkau membisu
Badai jauh dilautan
Tiada ketepian
Sebegitu cintaku padamu

Usahlah cinta dibawa bersama
Ditenggelami mentari di timur
Gelap gelita tiada bercahaya
Ku tiada berdaya

Inginku selalu di sampingmu
Tiap waktu siang melambai malam
Bagaikan senja denyutan cinta kita
Penyambung hadirnya

Akan ku bina istana bahagia
Menjadi lambang kasih berpanjangan
Hentikan airmata pedih kenangan
Yang mencakar perasaan
Mekarlah bunga cinta
Seharum wangi kemboja
Mekarlah bunga cinta
Di taman kita sejiwa

lagu kenangan kite bersama kan ? aku tak kan pernah lupe . tiap hari aku pasang lagu nih sebab aku tak nak lupe kenangan antara kita . I LOVE YOU AWIN !

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty