Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

HMM :(
Friday, 13 January 2012 • 18:37 • 0 comments

assalamualaikum semua . petang-petang nih aku rase bosan that's why aku update more and more . mengisi mase lapang laa . wehh , aku nak tell something nih . ex aku uh kan dah tak mintak jadi scandal dah but now die terus mintak couple . hahahaha . WTF? senang-2 die mintak break dulu sekarang nak couple balik pulak . sorry , kisah kita dah setahun 6 bulan berakhir . tapi aku admit memang susah nak lupakan kau sorang jer . sebab kau kan first love aku . aku memang take time untuk melupakan kau soang , bayangkan lah berapa ramai ex aku yang aku patut lupakan . dulu masa aku hampir lupakan kau , kau senang-2 bagi harapan balik , pastu kau lari . kau hilang . kau dah tak nak jumpe aku . kau tak datang sekolah . aku rindu kau , aku nangis . aku sayang kau . tapi ade kau dengar ? ade kau peduli ? kau putus asa saat kau dengar aku sebut name lelaki lain . kenapa awin ? kau percaya tak kalau aku say aku memnag tak ley lupakan kau selamanya . sumpahan agaknya . sampai sekarang aku still sayang kau . sampai sekarang tawu tak ?! aku nak lupakan kau lagi lepas kau takde tuh . aku try sedaya upaya . aku tak fikir pasal kau langsung . tapi masa hari aku nak amek exam besar tuh kau datang , kau senyum kat aku . kenapa kau datang ? aku dah nak lupakan kau dah nih . aku memang tak ley tahan kalau kau ade . mcm mane aku nak lupakan kau kalau kau ade kat depan mata ? awinn , nape kau datang ? hari tuh kau tak duduk dengan aku , kau penting kan 'bitch' tuh daripada aku . kau cakap dengan die . kau tak tegur aku . aku nngis awin . aku cakap ngn pokok sebab aku stress . korang memang laa gelak kalau nampak orang cakap ngn pokok tapi kalau in situation aku mesti korang pon same laaa . aku stress sangat-2 . dah laa hari tuh hari second PMR . mcm mane aku nak concentrate jawab exam weh . aku baru break 2 days before PMR hari tuh . sekarang nih aku nampak muka kau , aku teringat semua kenangan kita . aku rindu kau sangat-2 . tolong laa paham . lepas tuh aku langsung tak pernah nampak kau lagi . masa amek result pon aku tak nampak kau , kalau kau ade kan , mesti kau orang pertama aku peluk . sebab aku happy sangat-2 . aku happy sangat-2 time tuh sebab aku tak percaye ngn result aku . awin ,awin . knape kau tetibe mase new year call aku ? aku tengah happy time tuh ngn bf aku . memang true aku rindu kau mase bunge api tuh . tapi aku still ley tahan . kau buat aku mengharap balik . semalam kau mintak aku jadi scandal kau , hari nih kau ajak aku jadi awek kau , mane satu nih ? aku bingung . kalau aku mintak tolong member-2 aku mesti semua nye marah aku . ape aku ley buat sekarang nih ? aku memang sayang kau . tapi aku tak ley except kau . shoooo sorryyy <3 wassalam semua . it's the end off this endless story <3

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty