Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

SAW :)
Monday, 9 January 2012 • 14:11 • 0 comments

tadi aku nampak die . hehe . mule -mula aku tak perasan die ade . tapi aku rase face die tuh macam familiar jer . aku senyum jer laaa . then dy ckp sombong sekarang ea . mane ade laaa . buat ape laa aku nak sombong ? aku baek jer tau . tak baek tuduh aku :'( hahahaha . afiq afiq ! hapelahhhh ?
tadi aku tetibe teringat kat dy . so aku letak lah lagu nih . hehe . malas nak letak video dy . pndai-2 laa korang carik sendiri . > < lyrics only provided . hehehe . sorry


Ezad Lazim :Tiba Tiba Teringat Lirik

Tiba tiba aku teringat dirimu
Entah mengapaku pun tak tahu
Tiba tiba aku rindukan dirimu
Entah mengapaku pun tak tahu

Apa khabarmu sayang
Masihkah kau ingat kepadaku?

Tiba-tiba aku ingin hubungimu
Tapi adakah kau sudi lagi
Inginku bertanya apa yang terjadi
Setelah kita berpisah dulu

Senyumanmu terbayang
Seolah kau memanggilku..

Jiwaku merindu ingin bertemu
Tetapi dapatkah kau menerimaku
Jika kau merindu sambut cintaku
Ku harap cinta berterusan walau jauh di mata

Hanya pada Tuhan ku mohon dikabulkan doa
Untuk bertemu denganmu
Kenangan cinta kita
Terlalu indah bagiku

Sejak dulu aku sayang kepadamu
Tapi engkau yang tak memahami
Sejak dulu aku cinta kepadamu
Hingga kini tak berubah hati

Jiwaku merindu ingin bertemu
Tetapi dapatkah kau menerimaku
Jika kau merindu sambut cintaku
Ku harap cinta berterusan walau jauh di mata

Hanya pada Tuhan ku mohon dikabulkan doa
Untuk bertemu denganmu
Kenangan cinta kita
Terlalu indah bagiku

Sejak dulu aku sayang kepadamu
Tapi engkau yang tak memahami
Sejak dulu aku cinta kepadamu
Hingga kini tak berubah hati

la la la la la la la la la la
la la la la la la la la la la

Tiba-tiba aku rindukan dirimu
Entah mengapaku pun tak tahu

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty