Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

CHANGE :D
Monday, 6 February 2012 • 10:35 • 0 comments

Assalamualaikum peeps . hahh , mau cerita nih , semalam kan mood aku tetibe hilang , lesap dibawa angin , tapi hari nih , aku dah okay sikit sebab abah nak bawak aku pergi PWTC . Yeaii , dapat borong buku sebanyak-banyak nyer :D Ade ekspo buku lohh , aku sendiri tak tahu aku nak beli buku ape right now , penat nnty weh nak cari all sorts of book . Hehehe :D Kalau boleh aku nak semua lahh . I'm quite curious sebenarnyer . Ekspo buku nih is for those who have that 1malaysia vouchers jer ker ? I need to know lol .

Ekspo buku leave behind , semalam aku jadi giler , TALKATIVE NAK MAMPOS . Ya Alllah , sumpah aku banyak membebel dgn masa otp semalam . Aku tak tahu aku cerita pasal ape pon , yang aku tahu aku membebel pasal angan-angan aku nak kahwin atas awan . Woahhh , such a big dream lol . aku cakap macam nih .

Me   : wehh , nnty kan aku dah besar kan , aku nak kahwin atas awan :D
Him : Agak-agak kau nih dah buang tebiat nih . 
Me   : eshh , manede . memang betul lah aku nak kahwin atas awan :p
Him : Kau dah giler ker ? mane pernah orang kahwin atas awan tuh
Me   : ade laa . kau ape tahu ?
Him : Yelahh , ade . Tapi kau nak buat ape jer atas awan tuh ?
Me   : kahwin laa .
Him : nnty macam mana laa aku nak salam tangan tok kadi tuh ?
Me   : ha'ah ek , mesti dye busy betulkan kain dye nnty . Hahaha :D
Him : Hahaha , tercabut kain dye nnty . lol :D
Me   : alaaa , aku tak kesah pon kalau kain dye terangkat .
Him : nnty nmpk malu laa dye .
Me   : kerja laki aku nnty tuh salam tangan tok kadi tuh jer , bukan tolong dye betulkan kain laaa [fedup]
Him : okay okay syg , nnty bie salam jer tangan tok kadi tuh .
Me   : ehh , sape kate aku nak kahwen dgn kau hah ? perasan --'
Him : Kau tak nak kahwin dgn aku ?
Me   : nak buat per kahwin dgn kau ?
Him : nnty anak -anak kita comel tau .
Me   : pahal cerita pasal anak nih ?
Him : Entah laa . Saje . Aku nak kahwin dgn kau .
Me   : hak alahh , kau cakap jer propa , nak naik roller coaster pun takut :p
Him : Hish , ape kena mengena naik roller coaster dgn buat anak ?
Me   : mane laa aku tahu .
Him : Aku nak kahwin dgn kau laa . Nak buat anak ramai-ramai dgn kau . hehe :D
Me   : Kau nih memang muka tak malu ken ?
Him : Baru tahu ker ? lol . hahaha :D
Me   : hahaha . *gelak terpaksa*
Him : okay-okay . tapi nnty kan syg , kite nak kahwin atas awan tuh , tok kadi tuh macam mane ? tak gayat ker dye ?
Me   : alahh , kau carilahh tok kadi yang suke naik roller coaster !
Him : kenape kena cari yang suke naik roller coaster . Kite kan kahwin atas awan . 
Me   : ha'ah ek . Alahh , kau cari jer . 
Him : yelahh , Demi mu sayang , bie sanggup buat ape sajer :D
Me   : Cube sekali dalam seumur hidup , kau jangan perasan .
Him : aku perasan ape ?
Me   : weh , ade hantu laa kat belakang kau ?
Him : MANE ? *dah menggelabah*
Me   : manede ade laaa . HAHA :D
Him : kau jangan laa main-main * sedih*
Me  : Pengecut laa kau niih . Aku reject kau jadi suami aku .
Him : Asal ?
Me   : Hubby aku kena berani .
Him : lahh , aku just takut hantu jer .
Me   : ehh , jangan mengade nak tipu aku . kau takut naik roller coaster gak .
Him : aku tak takut laa , aku gayat . 
Me   : penipu ~
Him : sanggup sayang say bie penipu ? * nak nangis*
Me   : Alolo , bucuk-2 . *sengau*
Him : ishh , tak ikhlas :p
Me   : tahu takpe . lol :D
Him : tak nak kahwin dgn aku sudah :p *merajuk*
Me   : kalau kau nak sangat kahwin dgn aku kan. . .
Him : kau nak aku buat ape jer ?
Me   : jangan menyampuk laaaa *marah*
Him : okay laa , sambung cepat .
Me   : kau kena janji dgn aku banyak perkara .
Him : ape jer ?
Me   : nnty aku bagitahu laaa . 
Him : bagitahu laa sekarang . please :D
Me  : salah satu nyer kau kena ikot aku pegi Genting , naik roller coaster . 
Him : Tak nak laaaa . Gayat dohh
Me  : tak nak sudah , tak payah kahwin .
Him : nak kahwin laa syg . 
Me   : kalau nak kahwin kena berani .
Him : demimu aku sanggup sayangku .
Me  : jangan nak jiwang-jiwang sangat boleh tak ? *geli*
Him : asal pulak tak boleh ?
Me  : nnty aku rindu .
Him : rindu 'dye' ?
Me  : yupp .
Him : aku nih sejuta kali lagi handsome dari dye laa :D
Me  : tengok tuh , perasan lagi !
Him : yelahh , aku tak kan perasan lagi . 
Me  : bagus :D good dog :D
Him : aku sanggup jadi pape jer untuk kau sayang , 
Me  : jangan nak jiwang bagai laaaaa !
Him : hehe , sorry sayanggg :D
Me  : okayy :p
Him : aku ngantuk laa sayang .
Me  : pegilahh tidur , bongok !
Him : nak tidur laa nih . nyanyi kan :D
Me  : HA ? *terkejut*
Him : nyanyikan laa . please *merayu*
Me  : lagu ape ? *terpaksa*
Him : yeaihhh , sayang nyanyikan . yeaiih :D
Me  : lagu ape mengong !
Him : pape pon boleh . aku nak dgr suara kau yang merdu tuh jer . 
Me  : nyanyi lagu adele boleh ?
Him : sukati kau laaa :D
Me  : sorry kalau suare aku tak sedap .
 I heard
That you're settled down
That you
Found a girl
And you're
Married now

I heard
That your dreams came true.
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy?
Ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead."
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead,
Yeah.

You know how the time flies
Only yesterday
It was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead."

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known
How bittersweet this would taste?

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead"

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead"

Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
 
Me  : siot jer kau kan . main tidur , at least cakap laa bye-2 ker hape . 
Him : ehh , sorry lupe . Bye sayang .MUAHHXX :D

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty