Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

FEDUP !
Tuesday, 21 February 2012 • 15:06 • 0 comments

Assalamualaikum semua :D
Dah berapa lama aku tak update blogg , lame lah jugak ken ?
Me miss you owedi :(
Aku kena cakap nih , sumpah right now aku takde mood nak update . PENAT !
Aku nih pelik kan ?
Pelik sangat-sangat !
Aku selalu harap aku bahagia .
But bahagia tuh tak pernah muncul-muncul .
Penat jer aku tunggu !
Macam tuh lah jugak time aku tunggu kau !
Kau memang tak pernah ada untuk aku !

Tadi kat sekolah punya lah berkobar-kobar semangat aku nak update blog nih . Tapi now , no chance . Aku nak marah . Nak sangat marah someone , but there was no one for me to release my anger ! Aku rasa maybe sebab aku nak tuh kodd , alaaa , woman's nature . Tak tahu takpe . Gua tak kan bagitahu . Hahaha . Lapar lahh . Tapi sumpah aku takde mood gak .

Fed up ! Fed up ! Fed up ! Aku benci lah wehh , kalau korang asik nak bagi aku ALASAN jer . Kenape ? Aku tak suka ALASAN ! Benci alasan . Perlu ker aku bagitahu semua kat kau ? Pandai-pandai ah amek tahu . Aku balik sekolah pukul berape , aku mam pukul berape ! Takkan everything aku nak kena bagitahu . Kau kena amek tahu . Lelaki memang macam nih kan ? Selalu lupa nak take note important things pasal kite . Aku tak kesah sangat lahh . Tapi malas nak layan , tak habes-habes dengan soalan macam haremmm korang tuh . Dah mam ? Tengah buat ape ? Busy ker ? Kenape nih ? Please lah paham wehh . Aku malas nak layan lahh . Tapi disebabkan kau pakwe aku lah aku kena layan .

Sekarang nih , i'm waiting . Tunggu kau text aku , Whatttttt ? Sial punya pakwe ! Lupe aku lah tuh . Alasan : TIDUR ! Haishhhhhhh --' Susah betul ada pakwe nih . Nak SINGLE ! Tapi mesti lah pakwe aku tuh tak bagi , ALASAN lagi , nnti sape nak jage sayangg ? Haihh , life is full with EXCUSES ! Wehh , can you just talking nonsense and let me live my own life without any excuses ? Tolong lah jangan mcg aku time aku takde credit . Benci ahhh ! Aku tak suke , RIMAS ! BENCI BENCI BENCI ! Tolong lah faham . Jangan cakap kau takde credit lahh . Aku tak suka . jangan bagi alasan lagi , aku dah penat !

Me miss the old you . Sekarang nih aku still need you , tapi kau pergi gak , tinggalkan aku , Wouu , memang the best lahh . Sayangggg kau my EX ! Memang terhebat , tapi aku tetap sayang kau . Well , aku tak pakse kalau kau nak sayanggg aku ke , benci aku ker . Nvm , no offense .

Aku need to eat , something yang boleh buat aku kenyang . Aku nak spaghetti ! Lapar nih , mengidam :) kbai , off to find some food . And aku nak kena baca novel nih . Ilham hati , those who've read it , cerita tuh memang best kan ? Terbaekkkk ! Daebak , azza azza hwaiting BIGBANG ! [Takde kena mengena pon :)]

Nak bagitahu nih , i sayangg u , i sayangg pakwe i more , i sayangg my EX MOST ! Pandai-pandai lah faham :)

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty