Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

KATA-KATA SEORANG USTAZ :D
Tuesday, 7 February 2012 • 12:11 • 0 comments

AKIBAT MENINGGALKAN SEMBAHYANG
SIKSAAN KETIKA HIDUP DI DUNIA:


Allah mengurangkan keberkatan umurnya.
Rezekinya dipersempitkan oleh Allah.
Tidak ada tempat baginya di sisi agama Islam.
Hilang cahaya soleh dari wajahnya.
Amal kebajikan yang dilakukannya langsung tidak diberi pahala.
SIKSAAN KETIKA SAKHARATUL MAUT:


Ia akan menghadapi sakharatul maut dalam keadaan hina.
Matinya dalam keadaan menderita kelaparan.
Matinya dalam keadaan yang tersangat haus walaupun diberi minum air sebayak tujuh lautan.
SIKSAAN KETIKA DALAM KUBUR :


Allah akan menyempitkan kuburnya dengan sesempit-sempitnya.
Kuburnya akan digelapkan.
Allah akan menyiksanya dengan pedih sehingga hari Qiamat.
SIKSAAN KETIKA BERADA DI AKHIRAT :


Ia akan dibelenggu dan diseret ke padang Mashyar oleh Malaikat.
Allah tidak akan memandangnya dengan pandangan belas kasihan.
Allah tidak akan mengampuni dosanya dan dia akan disiksa dengan keras di dalam neraka.
 
Kata-kata Ustaz Azhar Idrus :
♥ Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia.
♥ Jangan buat wanita itu jatuh cinta kalau anda tak cintakan dia.
♥ Jangan memberi wanita harapan kalau anda tidak pasti.
♥ Jangan sakitkan hati wanita kalau anda tiada hati untuknya.
♥ Jangan mainkan perasaan wanita kalau anda tiada perasaan untuknya.
♥ HARAM jika jadikan wanita itu kekasih tetapi tiada niat untuk nikahinya...

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty