Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Besties aku ada ADMIRE ? ♥
Monday, 30 April 2012 • 21:16 • 0 comments






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 Nampak dorang ? Sweet ka ? Ohh , TIDAK ! Langsung tak sweet oh . Geli aku menengoknye !

Wait ! Nak tahu tak ? Nama mamat tuh HAIQAL . Apa pekdah dia letak nama tuh pon aku tak tahu ohh . Yang penting nama dia takde kena mengena dengan aku . Eqal suka sheryll doh . Memang dorang dah lama kenal , since SKPK lagi tapi sekarang baru Eqal suka dia . Aku call Eqal tadi , dia story everything . Pasal first love dia yang buat dia tawar hati .

Aku tulis nih just nak share jer story pasal dorang . Kalau nak tahu , Sheryll memang dah ada steady boyfriend pon sekarang nih tapi Eqal menggatal pulak nak suka kat Sheryll nih . Tapi aku tak kesah lah pasal dorang . Dua-II kawan aku . Sheryll tak suke pon kat Eqal nih n Eqal tak kesah sangat pon . Tahu kenapa ? Sebab Eqal dah TAWAR HATI . Semua sebab PEREMPUAN tuh .


Kalau seseorang lelaki tuh dah suka kat seseorang tuh , perempuan tuh tak terima pon takpe sebab lelaki tuh belum bagi hati dia lagi kat perempuan . Lain lah kalau dorang dah couple and then dorang break , memang lelaki tuh tak dapat terima . -Haiqal-♥




Kasar doesn't mean orang tuh KERAS , maybe hati dia LEMBUT . Sheryll tak pernah nangis depan aku , aku tahu dia strong doh . Dia tak suka menangis walau sesedih mana situation tuh . Sheryll , my besties , wo ai ni darling !

Pakwe Sheryll :)




 Kalau korang nak tahu , nih Amir Asyraf . Alaaaa , yang berlakon dalan cerita Vanilla Chocolate tuh . Handsome kan ? Steady Sheryll .♥

Aku dah tak tahu nak buat apa dah , aku nak cakap apa jer kat sheryll ? Nak cakap yang Eqal suka dia ? Kang mengamuk pulak amoyy tuh . Haduhh , suruh jer laa Sheryll bace message aku dengan Eqal . Senang cerita . Yeayhhh , one mystery solve .

N nih my beloved , ♥


SHERYLL , WO AI NI AMOY Hahh ! ♥



 
I LOVE HIM ♥


                                                                    xoxo : Izaty ♥

Labels: , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty