Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Date with WHO ?
Sunday, 29 April 2012 • 17:09 • 0 comments



Hailahhhhh, again in DILEMMA! Wehh, sape yang harus aku sayang sekarang nih? Nobody rite? 
Sepatutnya time nih aku kena concentrate STUDIES aku dulu. Tak nak fikir about who should I love or with who I should be. 

It's wayyyyyyy to far beyond my reach derr. 

Malam nih aku ada date. Dengan someone yang paling aku rindu. Kawan baik aku, jiran aku, teman belajar aku. SHERYLL GOH! Oh yeahh , babeyy ! I love her! Nak hug dia giler tight! Sheryll , tunggu aku balik au sayanggggggg ! N for all of your attention, I AM NOT A LESBIAN ! Okayy ? :D

Here, HARIZ JAMALUDIN, I LOVE YOU! 

See the way he sleeps. SO CUTE DOHH !

                                                                     xoxo : Izaty ♥

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty