Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Really, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI xD
Monday, 20 August 2012 • 00:57 • 0 comments


My Family :)
Tema raya warna coklat. Sebenarnya baju raya aku warna pink. Haha. Aku ada banyak baju raya laa. Nanti esok-esok aku pakai lah warna pink tuh. Tak pun bawak balik asrama. Pakai kat sana.

Hari raya tahun ni memang tak best kay. Bosan sungguh. Tak meriah macam tahun lepas. Maybe sebab ramai balik kampung lagi satu kot. Haihh, entahlah -.-

Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin saya ucapkan kepada semua :))
xoxo : Izaty ♥

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty