Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Survey phone lagi -.-
Sunday, 19 August 2012 • 19:23 • 0 comments


Blackberry Bold 4
Blacberry Curve 8900

Blackberry curve Rogers

Nak phone antara salah satu nih. Tahulah aku dah outdated sebab baru nak ada phone canggih. Tapi at least I want them. Tak nak lah jadi LAME.  Jappppp, kalau tak guna bb, lame ea? Tak kann ! Takpe lah. Aku nak guna BB nih sebab senang jugak. I've known how to use them by my cousins. Okay lah tuh. Aku dah tahu guna dah. 

Phone aku yang atas tuh? Dah hancur :'(

xoxo : Izaty ♥

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty