Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Cara Download Blogskin.
Thursday, 29 November 2012 • 23:08 • 0 comments


Assalamualaikum.

Sebenarnya aku tengok makan. Aku masak sendiri tadi. Nasi goreng yang sangat simple. Nanti aku share lah resipi nya. Okay, kepada yang nak upgrade ke classic template mesti cari blogskin kan. Ni tutorial khas untuk itu :)

1. Go here.
2. Cari and cari and cari yang mana korang berkenan ye.
3. Dah jumpa? Kalau aku, aku pilih yang ni.


4. Scroll ke bawah and kat tepi tuh, ada ni hah.


5. Now, korang tekan yang aku dah tandakan tuh ye.
6. Tunggu dia download, tunggu dan tunggu lagi.
7. Dah? Keluar macam ni kan?


8. Korang copy the whole thing and then paste dekat template korang. Save then preview.
9. Done and yeayyyyyyyy.

Tahniah kalau menjadi ye. Assalamualaikum.

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty