Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

My New Header
Thursday, 29 November 2012 • 22:21 • 0 comments


Assalamualaikum.

Wowww, nampak tak header tu? Aku buat sendiri tau. A great achievement ni. Yeehaaaaaaaa. Haha. Akhirnya, ada jugak hasil tangan aku untuk blog aku ni. And aku nak tengok UP. Alaa, yang comel tuh. Comel sangat :)


Comel sangaaaat. Kalau boleh semua orang nak cinta yang sweet macam dorang ni. Aku pun nak weh. Aku nak buat tutorial ni. Jemput lah tengok :)

Assalamualaikum.

Labels: , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty