Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Teguran !
Wednesday, 21 November 2012 • 23:07 • 0 comments


Assalamualaikum.

Yaw peeps. Buat apa tuh? Erm, confirm tengah text dengan pasangan masing-masing kan. Haha. Huntunglee  ~ Aku kekenyangan makan nasi ayam and durian. I bet mesti ramai tak suka durian because of its smell. Tapi sebenarnya sedap lah. Cuba korang tutup mata, tutup hidung then makan durian. Tak tahu pun tuh durian sebenarnya. Erghh ! takde idea actually.

Hah, I'm home already and currently atas katil. Mengantuk sudah. Nak tegur satu hal ni, tolonglah jangan update status or tweet macam ni. ' titew winduw awok lew, titew sawyang awok.' or'TiTeW NuCkS TitOw dAh NiE'. weh, jijik weh. Cuba jadi macam aku ni, guna je bahasa baku. Lebih cantik gitu. Maybe ada lah a few of sinkop here, tapi its better than kita being TitEw. Tak faham sebenarnya. Kalau nak text pun, bagi lah pembaca tuh baca dengan tenang not memerah otak trying to think what you wrote.

Yes, hes just a guy. But I felt a lot. I like him, shy to talk to him, smile watching him playing basketball, jealous about him giving the sweater to people, frustrated he didnt reply my byebye. Haaa, macam-macam lah.



Okay, dah takde idea sangat ni, mengantuk lagi. Goodbye peeps. 

Words of wisdom: Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wish you had not; or saying nothing, and wishing you had?
Assalamualaikum.

Labels: , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty