Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Moody Always.
Monday, 10 December 2012 • 00:05 • 0 comments


Assalamualaikum.

Aku dah lain ke sekarang nih? Ada perbezaan apa dekat aku? Yes, sekarang nih aku cepat sangat emo. Mood swing selalu sangat. Apa aku tak dapat, mulalah merengek macam kanak-kanak. Ahh, apa aku kisah?

Erm, I'm forcing myself to smile right now. Malas dah nak layan orang sekeliling. Nanti mulalah membebel. This is me right now.


Gedik sangat perangai aku lately nih. Ya Allah Izaty, kenapa gedik sangat nih? Macam budak-budak. Erkk, rindu my friend asyik say I nih tembam. Manalah dia sekarang nih ek? Haha. Bye lahh. Ngantok tapi tak reti tidur.

Assalamualaikum.

P.S I Love You :)

Labels: ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty