Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

WTD?
Sunday, 23 December 2012 • 00:57 • 0 comments


Assalamualaikum.

Perasaan aku nih bukan tipu. Morning sunshine, rise up pumpkin. Bangun awal sebab Abah bising, saje cakap kuat-kuat. Ishh, dekat kampung nih. Memanjang takde line. Nak blogwalking pun susah. Haish. Aku nak text dia, tapi dah dia macam tuh. Nak buat macam mana? Penat sangat. Mengantuk giler. Tidur lambat bangun awal. Macam tuh lah setiap hari. 

Pagi-pagi dah gaduh. Dalam empat lima text, dah gaduh. Sedih. Sorry. Dia tak faham ke perasaan aku? Aku dah jadi stalker tegar. Asyik bukak profile dia je. Gedik ah. Bukan aku nak marah ke hape tapi please lah at least bagitahu or reply text cepat sikit. Aku macam orang bodoh setiap masa nak tengok phone, tunggu bila dia nak text. Aku dah minta maaf tapi dia tak nak reply. Macam mana nak buat? Sedih lahhh. 

Kenduri tadi. Gedik sungguh aku. And the guys tuh ialah Raziq and Rafiq :)



Sorry mata aku sembap sikit. And tudung time tuh tengah senget. Baru bangun tidur. Hehe

Assalamualaikum.

Labels: , , , , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty