Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

AKU TAK TAHU :(
Tuesday, 10 January 2012 • 22:06 • 1 comments

sekarang nih aku tak tahu nak buat ape . hyroul tak online langsung . hari nih sorang pon tak nak chat ngn aku . aku kesunyian . aku tunggu punye laa tunggu , tapi sorang pon takde . aku tertidor kat depan lappy dah . penat sangat-2 tunggu bende yang tak muncul-2 . soo , aku pergi laa piano class . aku text muhammad ammar taufiqillah . aku say kat die , kite dah lame berakhir . pasnih jangan kacau aku lagi . aku tak suke sebenarnye . but he kept callinh me again and again . sorry , aku takkan angkat :P

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty