Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Rindu lahhhh :(
Friday, 24 February 2012 • 22:05 • 0 comments

Assalamualaikum semua . Aku nak say jujur dan ikhlas . Memang aku akan rindu semua kawan kawan aku . Nih belum pergi pon dah rinfu dah . Haihhh --' Maybe ada segelintir yang suka kalau aku takde nnty . Tapi kepada yang aku sayang tuh , aku akan selalu rindu korang , terutama sekali KAU yang sedang baca nih .

Aku nak pergi tau . Jangan korang harap pape daripada aku .



TAK PAYAH NANGIS LAGI TAU :D




PALING RINDU AMOYY NIH :D
Ade lagi yang aku rindu . Tapi aku takde pic korang . Nnty aku download lahhhh . Aku upload masuk sini . Daaaaaaaaaaaaaaa .
OFFLINE :D
                                                                  xoxo : Izaty ♥

Labels: , , , , , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty