Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Stupid me :(
Monday, 12 March 2012 • 13:19 • 0 comments




Hari nih satu hari aku text 'kawan' aku tuh :D
Nama : DIRAHSIAKAN

Dia : Hi :D
Aku : Hai :D
Dia : Asal tak lama tak text i ?
Aku : Kan saya duduk asrama
Dia : Ohh , lupa
Aku : Takpe
Dia : Sekolah mana ek ?
Aku : SBPI sabak bernam
Dia : Ohhhh :D
Aku : :D
Dia : Dah makan ?
Aku : belum
Dia : Asal belum ?
Aku : Malas
Dia : ishhh , baguslah buat perangai macam tuh :p x elok laa , baik puasa terus. hehe .
Aku : Hahahaha :D
Dia : pergi makan laaa
Aku : Jap laaa , tengah masak nih
Dia : Pandai ker masak ?
Aku : Jangan pandang ku sebelah mata laaaa :p
Dia : Hahaha , masak ape jer ?
Aku : Entah laa
Dia :  esh , dia nih .
Aku : Maybe ikan masak 3 rasa kot
Dia : Woww , hehe . Nak sikit ?
Aku : :D
Dia : Dh ciap t bg laa cket . huhu
Aku : mane boleh
Dia : Cis , kedekut
Aku : Masak lah sendiri
Dia : Iyelahh , i bukan macam u , mak yang masakkan .
Aku : biar laaa , jealous pahal ?
Dia : Ngade lah u nih
Aku : hahahahaha :D
Dia : Nak kena owg cuapkan gak kan ?
Aku : cuap jer laaa
Dia : Kalau i cuapkan nak x ?
Aku : Hahaha :p
Dia : I love you
Aku : hahahaha :D
Dia : Jom i suapkan
Aku : Cuap lah kalau sudi
Dia : Sudi-2 . cepat amek nasik
Aku : cancel laa , tak nak makan nasi
Dia : Then ? What else u wanna eat dear ?
Aku : STEAK :D
Dia : Raw or grilled ?
Aku : hahaha , entah laaa
Dia : jom g dating , i belanja u steak :D
Aku tak reply , g toilet kodd :D
Dia : Erm ,U ?
Aku : What ?
Dia : i miss u
Aku : Ape ? Ulang balik
Dia : Nothing . hehe :D
Aku : :P
Dia : :P
Aku : :P
Dia: I MISS YOU SOOO MUCH ! hehe
Aku : miss you too
Dia : btol ker ? ?
Aku : yupp
Dia : hehe , i love u . hehehe :P
Aku : :P
Dia : hah , tahu takut
Aku :hahaha :P
Dia : Pelik lah u nihh
Aku : asal pulak ?
Dia : Entah . u mmg pelik . sbb tulah I like u . hehe .
Aku : yelahh , I jer pelik
Dia : Kan ? Hehe .
Aku : u pon pelik gak :D
Dia : hmm , k fine L
Aku : pelik~
Dia : erm , okay , kite pelik same-2
Aku : hahahah :D
Dia : hehehe , comel laa awak nihh
Aku : Tipu laaa
Dia : yaa , nape ? Nak I cakap u x comel ?
Aku : Tak ikhlas
Dia : I ikhlas tdi tu tw
Aku : betol nih ?
Dia : yup :D
Aku : yelahh
Dia : Macam tak suka jer
Aku : suke ape ?
Dia : Ske I ckp cmtu kat u
Aku : suke
Dia : Oukayy
Aku : Okay
Dia : Okayy
Aku : smpai biler nak okay jer nih ?
Dia : Okayy
Aku : Okay
Dia : I luv u dear
Aku : GATAL :P
Dia : owh ok , lepas nih u jgn reply mcg I k ? Bye , thanx a lot
Aku : Ahhhh , KENAPE ?
Dia : I tak suke orang panggil I macam tuh
Aku : Sorry
MAXIS REPLY : YOUR SMS DIDN’T REACH 01******** AS THE PHONE IS SWITCHED OFF. Bla bla blaaaa .
Dia : dah , jgn txt i lagi
Aku : Sorry :(
Dia : Kenapa panggil I macam tuh ?
Aku : Sorry lahhhh
Dia : I Tanya kenape
Aku : Tak sengaja
Dia : Macam bodoh je alasan
Aku : Okayy fine , I bdoh sbb bagi alasan mcm tuh . u tak nak I text u ag kan ? kbye
Dia : Kalo I panggil u cmtu u suke x ?
Aku : Tak :(
Dia : Tw pon
Aku : :(
Dia : U mmg x nak txt I ke ?
Aku : Terpulang pada u laaa
Dia : Sebenarnya u nk ke xnk txt I ?              ( Nampak sangat dia marah kan?)
Aku : erm :(
Dia : I tanye nih . U nak ker x nak .
Aku : Jangan lahh marahhhhh !
Dia : u , u nak ke tak nak ?
Aku : u marah I lagi kan ?
Dia : No . I tak marah dah . Xkan I nk mrah orang yang I like . hehe
Aku : hahaha , like pulak ?
Dia : Abeh tuh ? Kalo I ckp luv kang u ckp I gtal....
Aku : ckp lah lagi
Dia : Xnk . I dah fobia ckp mcm tuh kat u
Aku : stop talking nonsense laaa
Dia : k bye ..
Aku : Asal ?
Dia : Dah u suoh stop talking
Aku : stop talking laa , not stop texting .
Dia : we’re not even talking rite ?
Aku : Hahahaha :D
Dia : Why the heck you laughing ?
Aku : Okayy , nmpk sgt u dah benci I kan . Sorry I took ur stupid time to txt me. bye
Dia : Suit urself . bye .
DAH TAK TEXT DAHHHHH, 

Tengok laaa , sebab aku lah semuanya jadi macam tuh . Haish , aku nih tak habes-2 nak sakitkan hati orang :(


Lagu ‘On My Mind’ aku post kat wall dia .
Dia : ermm , npe u post cmtu kt wall I ?
Aku : Saje jer .
Dia : But the song ... Did you mean it every single word in the lyric ?
Aku : yupp
Dia : err , really ? Why didn’t u just spill all the beans instead posting me Cody Simpson’s song?
Aku : Saje
Dia : hehe , u , I mintak maaf atas segala silap I taw ?
Aku : okay
Dia : hehe , u boleh online lagi tak ? I nak post video kat u jugak . Tapi I on gune fone jer , kalau boleh I nak u g at YouTube jap .
Aku : Dah off laa . malas nak bukak .
Dia : Oukayy . Demi I pon malas . Oukayy , pon boleh
Aku : Buat ape demi u ?
Dia : Takpe , tak pakse pon
Aku : okay , post jer laa esok . Tak penting pon semua tuh kan
Dia : I don’t know about u . But I rasa penting . Sebab I nak u dengar lagu tuh. Since u dah post lagu kat wall I .
Aku : I post jer . I tak suruh u dengar pon . I tak penting . tak payah lah nak bagi I pape . nak post, post jer laaa . fb tuh tak marah pon laa . Do as you wish .
Dia : pale hotak u laa . bek xyah post video kalau xnak orang dengar . Kalau mcm nih kurang ajar u txt I ,      xyah laa u terhegeh-2 nak post bgai-2 kat wall I . Bengong .
Aku : Kfine , assalamualaikum . I tak mintak pape dari u laa . Baik  tak payah ckp semua I like u , I love u tuh kalau x ikhlas . mmg I bengong , sbb dah tersuke kat u . Kalau tak puas hati sgt , maki lah . Aggp u x pnah kenal I , aggp u tak pnah cakap semua tuh . Delete num I , block I , I buat semak hidup u jer kan . kbye , pasni I tak nak pape dah . thanx bg harapan then hancurkan . Wassalam J
Dia : Apa u nihh ? npe u hantar text mcm nih tadi .. ‘: I post jer . I tak suruh u dengar pon . I tak penting . tak payah lah nak bagi I pape . nak post, post jer laaa . fb tuh tak marah pon laa . Do as you wish .’  I baru nak mesra-2 , baik-2 ngn u mcm dulu balik . Tetibe u hantar mcg cmtuh . Sedih tahu tak . Sincerely I terharu dengan video yang u hantar tuh . I punya lah usaha nak post video kat wall u . Tapi tak boleh . I suruh u tengok u pulak tak nak . Ckp tak nak dah lah . tak payah lah sampai nak sakitkan hati orang . hancur hati  I dapat tahu yang u sebenarnya memang tak suka kat I pon . U saje jer cakap yang u tersuke kat I . Kan ? Cara u layan I langsung tak macam u suke kat I .
Dia : Okay . Let’s end this k ? Assalamualaikum .
Aku : End all this ? Fine , as u wish . Just forget me lah kalau I tak penting . Wassalam .
Dia : u memang penting bagi I . Tapi u yang buat I macam sampah . bye .
Aku : U bukan sampah ! U penting ! Bye !
Dia : then , kenape u kasar sangat dengan I ?
Aku : Entahhh .
Dia : Ok laa , sebenarnya ape yang u nak I tahu nih ? U macam simpan rahsia jer dari I .
Aku : mana ada pape rahsia .
Dia : Really ? Baik u bagitahu . Mane lah tahu hidup I tak panjang
Aku : alaaaa , jangan lah cakap macam tuh .
Dia : hmm , u know what . Theres something bout u that makes me to love u more .
Aku : What ?
Dia : What what ?
Aku : ape maksud ‘Theres something bout u that makes me to love u more .’
Dia : donno donno . Hehehe . No laa . I ikhlas tuh . I tak kesah u meluat ke . Tak suka kan ke ?
Aku : tak paham laaa .
Dia : nasib baik u x paham .
Aku : erm .
Dia : senang saya cakap macam nih k . Ada sesuatu dekat awak yang membuatkan saya suka sangat-2 kat awak .
Aku : Ape jer ?
Dia : Ntah . Itu yang saya cakap ada sesuatu
Aku : Alaaa , cakap laaa .
Dia : Donno . U cute . U manje . Maybe . hehe .
Aku : I manja ? Hahaha .
Dia : Hehe . I tahu perempuan ganas2 nih sebenarnya manja .
Aku : I ganas pulak ?
Dia : yupp
Aku : Asal ?
Dia : Tengok lah u buat apa sampai kita gaduh .
Aku : Okay fine , I ganas :P
Dia : Mengaku pon
Aku : hahaha .
Dia : hehe . I rasa macam syok sendiri pulak cakap benda-2 macam nih kat u .
Aku : haha , Pelik.
Dia : Kn ? saya tak nak lagi lah cakap benda-2 mcm nih kat awak .
Aku : Cakap ape ?
Dia : Benda-2 macam love u semua tuh . Lepas nih saya nak serious je dengan awak .
Aku : serious macam mane ?
Dia : Serious . Awak akan bosan biler text dengan saya .
Aku : Kenapa kena serious ?
Dia : Sebab saya syok sendiri biler saya cakap saya suke kat awak .
Aku : Manede syok sendiri .
Dia : Iye .
Aku : Haha , asal pike macam tuh ?
Dia : Yelahh . sebab u macam tak suke jer .
Aku : Mane u tahu I tak suke ?
Dia : U tak pernah cakap pon u suke dekat I
Aku : Nak I cakap ker ?
Dia : Nak :)
Aku : I SUKE U .
Dia : Suke macam mane ?
Aku : suke lahh . sangat-2
Dia : Kenapa ? Apa yang saya dah buat kat awak ?
Aku : Entah laaa
Dia : Alaaaaaaaa , cakap laaa .
Aku : cakap pe ?
Dia : Cakap kenape awak suka saya
Aku : sebab saya pon tak tahu .
Dia : Cis . Tipu jer awak cakap awak suka saya .
Aku : Saya suka awak laaa !
Dia : Saya tak suka awak pon . hehe .
Aku : Okay , bye .
Dia : Tapi saya sayang awak sangat-2 .
Aku : What ?
Dia : hehe . Tak suka ea ?
Aku : suke
Dia : Tahu pon . hehe .
Aku : hahaha :D
Dia : Awak , Saya macam tak percaya jer awak post video tuh . Hehe . Apa yang cody nyanyi tu kan , macam tuh ker awak rasa kat saya ?
Aku : Tak percaya sudah . but that’s my true feelings .
Dia : Woww , kenape awak tak bagitahu dari awal ?
Aku : Nak bagitahu macam mana . Saya baru balik semalam . Saya call , awak tak nak angkat pulak . Salah saya gak ker ?
Dia : No laa . hehehe . Sayang awak sangat-2 . hehehehe .
Aku : Sayang ? Pelik~
Dia : Kenapa , tak suka ?
Aku : Suke jer .
Dia : Okayy , I love u soo much dear .
Aku : Haha , why ?
Dia : Like u .   Me also don’t know .
Aku : haha , love me ? Betul ke nie ?
Dia : Betul laa :(
Aku : ish , what do you mean by love ?
Dia : I love u like u did to me
Aku : what did I do ?
Dia : U said u love me
Aku : When ?
Dia : Nahh , just forget it k ?
Aku : Okay .
Dia : Hi , please call me back . ( Dia takde credit )
AKU CALL DIA THEN HABIS . SEBAB AKU PON TAKDE CREDIT . kuang kuang kuang :D
Aku : Awak g tido lah ea . Good Morning :) Loveyou soo much dear <3 ( Time nih pukul 2 pagi :))

See , aku nih memang jahat . Selalu sangat nak sakitkan hati orang . Sorry awak , but I’ve mend up your wounds rite ? Love you dear :D
                                                               xoxo : Izaty ♥

Labels: , , , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty