Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

PERFECT !
Friday, 27 April 2012 • 14:48 • 0 comments







PERFECT !

An almost perfect guy :) Aku suka dia , aku rasa dia tahu . Tapi dia just suka kawan jea dengan aku . Dia say kalau teringat kat aku , dia boleh tergelak sorang-II . Haish , apa nih ? Hahahahaha . I just wonder kenapa dia tak suka aku . Aku tahu aku nih jenis yang weird-II but don't look down at me laaaaaaaaaa . 

I just sayang dia . He was the one who found me when there is no one seeing . Ahhhhh , kenapa nihhh ? Dia baik , pandai pulak tuh . Debater sekolahhhhh . Giler hebat Hariz Jamaludin nih . 

Aku tahu aku tak layak pon untuk dia . Dia sesuai dengan RAIHAN AMIELIN jer . Yelahhhh , sape lah aku nih kan ? Uwaaaaaaa , dia tak suka aku pon . 

JUST GIVE UP LAAAA IZATY WOIII . 
                                                                          xoxo : Izaty ♥

Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty