Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

asdfghjkl -.-
Tuesday, 20 November 2012 • 14:50 • 0 comments


Assalamualaikum.

Semalam pergi Melaka River Cruise. Ughhh ~ Bosan. Sebenarnya best dapat tengok scenery cantik tapi slow giler boat. Then jalan-jalan dekat Jonker Walk, Mahkota Parade, A Famosa. Penat. Lapar. Kata je orang melaka, jalan-jalan kat sana nya kurang. 

Nak upload pictures tapi slow giler line weh. Nanti je lah. Erm, dia ni comel kan? Haha. Perasan giler Izaty ni. Laaa, setakat gambar dinosaur je. Well, I adore dinosaurs sangat-sangat. Nak satu patung dinosaur for my birthday please :)


Comel kan? Haha. Macam aku lah kan. Weh, Izaty, stop it. Aku tahu lah aku ni tak comel. Semua cakap macam tuh. Hah, ni satu perkara lawak. Ada orang ajak aku kahwin dekat ask.fm. Wehh, dia tuh pancing je lah. Confirm main-main. Check it out at my ask.fm account : http://ask.fm/DottsEverywhere

Weh, nak cakap ni, aku lapar. Nak pergi cari makanan ni. I miss my home. Dah tiga hari duduk sini. bosan tahu tak ! Eghh ~ Kan elok aku kat rumah sekarang. 

Words of wisdom: Don't be a woman that needs a man. Be a woman that a man needs.
Assalamualaikum.

Labels: , , , , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty