Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Year End First GA by FNZ
Sunday, 23 December 2012 • 17:39 • 1 comments


Assalamualaikum.

Saya dah join GA nih :)


Syarat-syaratnya :)
  • Berwarganegara MALAYSIA sahaja. *USA,Indon,Korea not allowed*
  • Wajib Follow blog FNZ \wajib/
  • Follow Twitter FNZ \wajib bagi yang ada twitter/
  • Buat satu entri "Year End First GA by FNZ" 
  • Tempekkan banner yang lawa itu dan linkkan di entri ini.
  • Tag dua orang rakan anda \lebih pun takpe/
  • Letak link entri anda di entri ini sahaja. *CBOX tidak dibenarkan*


Saya tag:

Assalamualaikum.

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty