Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Simple Giveaway by NFH
Sunday, 23 December 2012 • 18:56 • 1 comments


Assalamualaikum.

Kali nih saya cuba join bebanyak segmen dekat blogger nih.

Syarat - syarat penyertaan.

1. Follow blog Nur Farahuda :)

2. WAJIB Follow dan Like semua para sponser --> CLICK SINI.

3. Buat satu entry yang bertajuk 'Simple Giveaway by NFH' .

4. Copy Banner pink dekat atas tu dan backlink link entry ni.

5. Letakkan link entry korang HANYA dekat link entry segmen ni sahaja (link entry lain atau cbox, tidak akan di terima).


Due date : 14/12 -24/12 (Jam 10 Malam)

Nak tag:


Saya tak tahu lah nak buat post yang creative tapi saya akan promote GA nih dekat semua orang yang mampu saya tag lagi.
Assalamualaikum. 

Labels:


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty