Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Dreams :)
Tuesday, 13 November 2012 • 00:12 • 0 comments


Assalamualaikum.
           
Cute isn’t it? Having big imagination is not a crime. We can dream big. It’s always been everybody’s dream to be the best. To achieve high marks and succeed with flying colours. With big imagination anything is possible. Tuh yang Spongebob cakap. Be a pirate if you want, be an Engineer if you want. Be anything you want. 

Watching Top Chef tetibe buat aku rasa macam nak masak. Haha. Berangan. Eh, aku reti masak tau. Meh datang rumah. Aku masakkan untuk korang special punya. Korang comment lah nanti weh. Selama ni mak aku masak sedap. Like mother like daughter lah ye. Yeahh, I’m dreaming.


Aku dah lupa macam mana nak main piano. Great! Lupa entirely. Dulu cakap tak nak aku stop tengah jalan, now, masuk asrama. Punah harapan hancur impian. Done, I’m done. Piano career over! Nak main lagu yang dulu-dulu pun dah lupa. Hahahaha. Menangis aku macam ni. Piano ni boleh bakar jer lah ye. Letih pandang benda kebanggaan aku. My dream is already gone.

Something is missing. A piece. One day I’ll find it. Dreams are supposed to be beautiful.

Dreaming to have a perfect husband too.


Assalamualaikum.

Labels: , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty