Muslimah Writer :)
:)

A secret message for you. I LOVE YOU. Nanti kalau aku dah takde, datang rumah aku, ada kotak dalam almari. Semua tuh love letters yang tak pernah kesampaian untuk kau. Read and Weep :)

Little Reason to Smile x)
Thursday, 15 November 2012 • 00:07 • 0 comments


Assalamualaikum.

Sometimes smiling is what I normally do when I don't feel like talking. Sure I do lots of talking more than smiling of course. Senyum sorang-sorang tuh makruh, so lebih baik aku sedekahkan senyuman manis aku nih dekat korang semua :D

I smile because of these.


and the guy 


Bukan salah aku fall in love dengan dia. Salah dia sape suruh attractive sangat. Haha. Lelaki attractive? Pelik. Aku suka tengok lelaki yang main basket. Macam cool weh lagi-lagi macam Triple A. Napishh mesti marah kan aku say dia tak cool. 

Najib seorang stalker yang hebat dan cekap. Aduhh, kantoi sudaa. Lantak lah. Aku nak suka sape sukahati aku lah kan. Boo Najib :p 

Addicted to Twitter. Follow me there :) Anything, ask me. http://ask.fm/DottsEverywhere .

Sebenarnya, tak salah kan aku nak suka dia?

Assalamualaikum.

Labels: , ,


Bonjour!
Izz



Hye, It's AAA here. Welcome to Pastel darls. Loving someone who doesn't love you back hurts like hell, you feel it?
Tekan buttons dekat bawah nih kalau nak tengok Profile, Friends and Tutorials




Babble
Anything?


URL blog not email
Put ur link correctly
No harsh words please?



Moments Together


Credits.
Behind the Scene


Skin by : Illi Shuhada
Template Basecode : Najmi Supian
Header : AtiQah
Linkies code : WANA
Re-Edited : Izaty